Om mig

Jeg er født i 1947 og har modtager undervisning hos

  • Jørgen Lund Farum 1980-1993
  • Ulrik Hoff Gentofte 1981
  • Mabel Rose Hørsholm 1982
  • Bodil og Ibrahim Ørs fra 1987
  • Iasos Kunstskole i Tyrkiet
  • Masion des Arts Artschool Frankrig 2004
  • Holbæk Kunsthøjskole fra 1998
  • Århus Design skole 2012

Inspiration fra Storebælt

Jeg har i gennem tiden hentet meget inspiration fra Storebælt, som jeg har boet tæt på og med udsigt til i mange år.

Jeg opholder mig det meste af tiden i mit atelier. Her kan jeg hellige mig maleriet. Fra barnsben af havde jeg et stort ønske om kun at tegne og male. Med dekorationsbranchens muligheder har jeg heldigvis også som voksen haft stor mulighed for at pleje min interesse.

Blomstermalerier

Jeg maler også gerne blomster. Det begyndte især på Gisselfeld, hvor jeg boede i mange år. Blomsterne, som blev købt ind til at pynte op med, gjorde mig nysgerrig. Det fantastiske forandringer, der skete med farver og form – ikke mindst når de forfaldt, fik mig i gang med penslerne. Derfor er blomster stadig en kilde til stor oplevelse, når jeg følger årets gang i haven og henter “modellerne” ind.

Portrætter

Jeg har i mange år været meget optaget af at male portrætter. Jeg arbejder for det meste efter fotografi. Enten det er personer eller kæledyr. Jeg tager gerne imod bestiling. Min elskede hund og tro følgesvend Elvis har siddet model mange gange.

Slagelse Festuge kunstner 2019

I 2019 havde jeg fornøjelsen at blive udpeget til at være årets festugekunstner ved Slagelse Festuge, hvor jeg malede to værker som blev brugt til etiketter på Slagelse Festugevinen. De to malerier blev herefter solgt på auktion til fordel for Julemærkehjemmet i Skælskør.

Årets kunstner 2020

D. 19. september 2020 blev jeg udnævnt til Årets Kunstner 2020 af Det Gamle Trykkeri i Slagelse. Det er en stor glæde for mig at blive nr. 19 i rækken af kunstnere, der har oplevet den store ære.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll til toppen